Spørsmålsrunde!

Hei! Nå tenkte jeg at jeg skulle ha en sprøsmålsrunde, siden det er det lenge siden jeg har hatt. Og kanskje jeg svarer på video. Så det er bare til å stille spørsmålfolkens!!

Jeg svarer kanskje til onsdag eller no :)

 


Elsker virkelig dette bildet!

 
ROSA!

Nå har jeg vært veldig dum!! Jeg har farga hårtuppene med sånn rosa konditorfarge fra USA. Og så fikk jeg det på henda, så jeg er helt rosa på henda! Og jeg har prøvd ALT!   vaisprit, zalo, jif, såpe, vann. Og det har enda ikke gått bort! Så nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Men jeg tok konditorfarge i stedenfor vanlig rosa hårfarge, for jeg vil ikke ha det permanent, jeg ville bare prøve det en gang. For jeg kjeda meg. Men nå angrer jeg, og jeg skal ALDRI gjøre det igjen! Jeg holder meg til brun hårfarge, så nå får jeg krysse fingrene for at det skal gå bort i dusjen, for jeg savner itt brune hår nå. Og jeg lurer på hva mamma kommer til å si, når ho ser at jeg har rosa hender og rosa hår. Men for å unngå at ho ser at jeg har rosa hender, er at jeg har tatt på meg hansker.

 


Men det var også litt kult da, bare at jeg er rosa på henda! -.-

 

Men jeg vil ha tilbake mitt gamle hår.

 

Har du rosa hår?

 
Dagens innkjøp

Heihei!

I dag har jeg vært i by'n med mamma, og så møtte jeg Daniella på Gina Tricot og der kjøpte jeg denne:

Veldig lite bilde, men kamera har klikka...

 

også kjøpte jeg denne:

 

Og til slutt kjøpte jeg denne:

 

Jeg har ikke hatt mobil på snart 1 år, for mobilen min ble ødelagt og klikka, så nå har jeg fått mobil endelig!

Men de hadde ikke flere igjen idag, men det betyr bare at den er populær ;) De får inn flere til tirsdag da, så da skal jeg komme og hente den da.

 

Hva syns du om innkjøpet?

 
Dagen hos Else Marie!

Hei!

Nå har jeg ikke blogga på en liten stund, men..

På onsdag, var jeg og Tuva med Else Marie hjem etter skolen. For vi har en presentasjon i RLE om filosofen Arne Næss. Så da ble vi med ho hjem. Og så skulle vi spise lunch, og så hadde de ikke melk, så jeg og Else MArie gikk ut og henta melk, haha :)  Ho bor på bondegård, så ho har kuer og griser, vi henta melk på sånn maskin, der de har helt melka de har melka oppi. Og den melka var kjempegod, den er MYE bedre enn den man får kjøpt i butikken.

Og vi ordna presentasjonen i hele 3-4 timer! Så ble Tuva henta, og da var det bare meg og Else Marie igjen. Så vi gikk ut og tok bilder av kuene. Det var moro!

 

Else marie :-)

 

 


 

                                                                 Feire bursdagen til broder'n

 

I går feira vi barneburrsdagen til Lars-Håkon, broren min. Han har ikke bursdag før neste lørdag, men vi feira barnebursdagen hans i går. De ungene var bråkete! Men det var litt morsomt og da. Så hadde vi DJ og dansa og hadde det gøy!

Bror!

 
Homework/Bubble car

Hei!

I dag har jeg bare gjort lekser nesten, tida har gått så fort! Så jeg har ikke rukket annet. Jeg har mest jobba med engelsk, siden vi har framføring i morgen, men jeg var syk nesten hele forige uke, så jeg får ta presentasjonen på torsdag. Jeg skal ha om boble bilen for jeg bare ELSKER boble biler! Jeg skal ha en blå en, når jeg blir stor :)
 

Har du noen tips hva jeg kan skrive om boble biler?

Liker du boble biler?

 
 

Here is the future

 Dette er framtiden flokens, de små tar over verden!

 
Vårdesign

Hei!

Som dere ser har jeg ordnet nytt design, siden jeg følte for det. Siden det er jo vår, og da få jeg jo ha et vårdesign!

Designet kan dere finne HER 

 


 

Hva syns dere om vårdesignet?

 
De 4 kjekkeste guttene

Nå tenkte at jeg skulle blogge om noe litt interesant. Det er sefølgelig gutter!!

Dette er disse guttene jeg syns er de kjekkeste kjendisene:

  

Zac Eforn

 

image

Keegan Allen

 

Beau Mirchoff 

 

 
 Harry Styles

 

 

Hvem syns du er kjekkest?

 

 

 

 
 

 

 

 


Sjuk

Hei!

På tirsdag ble jeg syk når vi hadde gym. Jeg fikk kjempevondt i magen og begynte nesten å kaste opp. Så mamma kom og henta meg, og da jeg kom hjem, spydde jeg som bare det! Det va HELT forferdelig!!! Jeg spydde nesten hele tirsdagen og på onsdagen, hadde jeg vondt i hodet og litt kvalm, og i dag har jeg fått litt hvile. Så Jeg føler meg bedre nå selvom jeg har vondt i hodet og er svimmel. Men det blir nok skole på meg i morgen :)

Jeg HATER å være syk!!  -.-

 

 

That's me!!

 

Er du syk?

 
Hva blir du inspirert av?

Jeg har mistet mange lesere og får nesten ikke kommentarer, er det fordi jeg blogger om kjedlige ting?

For da lurer jeg på om hva du syns jeg skal blogge om :) Jeg vil blogge om noe leserne mine blir inspirert av, så hva syns du jeg skal blogge om? :)

Har du noen forslag, så skriv det i kommentarfeltet ;D

 

 
S(he) Be(lie)vd

    

 


 

a guy can really break your heart,
when he lies about his feelings.

 

 
T.G.I.F

Hei!

I dag er det endelig helg igjen! Det skal bli deilig! På skolen i dag hadde jeg musikkprøve som gikk ganske greit.

I dag vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, men jeg har lyst til å dra på "Rufus". Så jeg får se om jeg drar dit.

Party all nignt! 

 

HA EN SUPER HELG ALLE SAMMEN!

 


Hva skal du i helgen?
Dagens sko innkjøp

Hei! 

Husker dere jeg blogga om noen sko jeg ville kjøpe? Iallefall så har jeg kjøpt de :) I helga var jeg i storbyen for jeg trodde skobutikken var der, men når jeg kom dit, kom jeg på at skobutikken var i Sverige... Men mamma skulle dit i dag, og da ble jeg med for å kjøpe de.  Så nå gleder jeg meg bare til å bruke de! Men på værmeldinga så står det at det er meldt regn i morgen :( Så da får jeg ikke brukt de, men jeg håper det ikke blir regn da. Og i morgen har lillesøstra mi loppemarked på skolen, så da tenkte jeg at jeg skulle ta en titt der.

 

Textile shoe

 

Textile shoe

 

Hva syns du om skoene?

 


It's better to have peace, than war.

 
Kino med Johanne

I dag skulle jeg til by'n og kjøpe meg sko (De rosa skoa i noen innlegg nedenfor), og da jeg kom til by'n kom jeg på at skobutikken jeg skulle i, er på nordby! Så da ble det ikke noen sko på meg. Men jeg skal til Sverige med mamma på torsdag, så jeg skal kjøpe de da.

Men for en stund siden kom jeg hjem fra kino. Jeg og Johanne har vært å sett på "Kompani Orheim" jeg syns den var morsom, spennende, dramatisk og samtidig trist! Jeg ANBEFALER å se den!
 

Meg & Johanne♥ (gammelt bilde)

 

Har du sett "Kompani Orheim"?Hei. Jeg er en særpejente med navn Charlotte. Jeg er 14 år, og blogger om min hverdag! Jeg er opptatt av sminke, klær, venner, bilder og trening! Jeg håper du fortsetter å følge bloggen min.

arkiv

 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits